Moa

illusion

Shut Up - E-rotic

Kategori: Allmänt

Dagen till ära har jag och Linnea gjort hästhagen större, så vi var tvungen att bygga en del hage i skogen... I efterhans känns det i princip som att man har haft utomhus sex, i en skog ! BArr och äckel överallt ! Blööööh !

I'm On Fire - Bruce Springsteen

Kategori: Allmänt

Jag har massa snor i hjärnan, det kan vara därför den är så trög. Kan vara därför jag drömde så konstiga drömmar, jag lär ju ha vaknat 100 gånger inatt bara för att jag blev rädd för mig själv. Men det värsta med drömmarna var att dom var sjukt verkliga, jag trode verkligen att allt hade hänt när jag vaknade i morse, sjuuukt läskigt :S !
Det värsta var att jag gick och sov före min syster i natt, hon kom hem en timma efter mig och jag vaknade för en gångs skull av henne när hon kom hem istället för att hon vaknar av mig... Det händer intet ofta !
Grattis till henne !


Det är sol idag, men jag fryser mest hela tiden, fuck sommarförkylning !


Ultimate - Lindsay Lohan

Kategori: Allmänt

Det är sommarlov ! Helt sjukt !
Jag kan sitta uppe hela natten om jag vill och bara nörda vid datorn, eller sova och hoppas på bättre väder imorgon. Jag vill bli brun, bara ligga i solen och chilla och njuta av lovet.

Jag har verkligen tappat bloggandet just nu, känns inte som jag har något att skriva om...Bleeh

Beautiful Day - U2

Kategori: Allmänt


Saknaden kommer att bli stor

Ayo Technologi - Milow

Kategori: Allmänt

Osannolikt, för vi har tagit studenten !
Sitter hemma och ser på tv, klagar på det dåliga vädret på sommarlovets första dag..
Gårdagen var super, lång och lite slitsam, fast det känns fortfarande som att det inte är sant ..
Uppdaterar senare med bilder :)

Sjung Om Studentens Lyckliga Dar

Kategori: Allmänt

Ooooh ! Studenten imorgon, sedan inge mera gymnasiet ! Otroligt skönt men det känns fan inte riktigt sant..
Grattis till mig !
Gaaaah tep nervositet, eller nått

Vi Kommer Att Dö - Säkert

Kategori: Allmänt

Jag vill tillbaka till Sthlm ett tag tror jag :)

Pretty Fly - The Offspring

Kategori: Allmänt

Jag packar, som vanligt så är jag kanske sämst på att packa, får inte med någonting men min väska blir monsterstor och jag fattar inte vad det är som väger så mycket !

Klockan 16.30 bär det av med bil ner till Sthlm ! Blir ett tag med bil asså.. Men en perfekt start på sommaren ! Då jag i princip har lov nu, har varit i skolan totalt 2 timmar i veckan och det ända som ligger kvar i skåpet är en ensam miniräknare som ska lämnas tillbaka så jag slipper betala 600 kronor.. Om en vecka är det officiellt, vi har tagit studenten och resten av livet börjar ! Grattis till mig !


Missing You - Tyler Hilton

Kategori: Allmänt

Jag är en hemsk människa, jag har lyckats få mi pojkvän att komma försent till jobbet för många gånger. Bara för att jag tep stänger av väckarklockan i sömnen, hur lyckad kan man vara ? :o
Sovmorgon till 14.00 men efter att ha vaknat vid 7 och skrämt ihjäl Jesper så gick det inte att somna.. Nu ska jag till Teg och hämta min trasg cykel, ha mn sista mattelektion för i år och hoppas på att jag blr en bättre flickvän som väcker folk  tid då dom ska vakna.

Juni, Juli, Augusti - Gyllene Tider

Kategori: Allmänt

Juni ! Äntligen sommar !
Sommaren 09 kommer bli den bästa !