Moa

illusion

Bubble

Kategori: Allmänt

Tråkigt att helgen tog slut och omvärlden behöver gå tillbaka till vardagen.. Har spenderat större delen med dom bästa, Julia, Viveca och Maria.
Lyckades bli smittad av baksmälla ? Kändes som det igår iaf, måste varit avgaserna från två fyllon som var ute i fredags som fick mig att bli lika orkeslös som dom. Skönt att slippa bli bakis men det hade ju som sagt varit kul att festa, jag blir så avundsjuk på alla partypeople ! Jag vill också festa, men jag får vänta iaf ett halvår till sen får jag väl försöka ta igen allt man missat.

Knäna tog dock en stöt efter helgen, beror nog på springet på stan med dessa extra 14 kilo, så nu ska jag krypa ner i badet och hoppas på att det ger mig nya friska knän så jag kan med gott samvete gå upp något kilo till då det blir söndagsfilm och Marabou vinter vit !

Jag är inte tjock jag är gravid !



tooth fairy

Kategori: Allmänt

Alla i min omgivning säger att jag borstar tänderna för hårt och säger att det inte är bra för tänderna... Men jag har ju aldrig haft hål i tänderna så det ända dåliga jag ser med det är att jag måste byta tandborste typ jämt, denna tandborste har jag andvänt i typ tre veckor..


Måste säga att den ser rätt så välandvänd ut. Har typ tuggat sönder plastgrejen i mitten !

DomDom

Kategori: Allmänt

Åååh var inne på min gamla blogg och hittade den här bilden från när jag och Viveca såg Håkan förra året !



När hade han tänkt komma och sjunga för oss töntar i Umeå igen ? Eller iaf i närheten ?
Det var ju så himmla bra !

Skulle varit med Viveca idag om inte min kära mor hade kommit på att hon ska ut tidigt till ön idag, jag jobbar mitt näst sista pass imorgon och då det inte går bussar längre och inte själv har körkort får man hoppa in i de bilar som erbjuds :b

Kaktus

Kategori: Allmänt

Ooh nu är även jag lycklig ägare till Håkan Hellströms nya album Två steg från paradise !! <3
Var tvungen att ta mig ner på stan och införskaffa Amnings-BH ! Dom känns ganska anorlunda om man jämför med en vanlig BH men man vänjer sig nog. Även ett linne som har samma ändamål, känns ju bra att ha iaf ett plagg som man inte behöver dra upp helt eller sitta och trassla med varje gång.. Finns så otroligt mycket man kan köpa till men är det verkligen nödvändigt ? Jag har inte orkat eller haft någon större lust att köpa massor av mamma kläder under min graviditet, efteråt blir dom ju i princip oandvändbara ? Byxor med plats för en jättemage som inte sitter allt för smickrande eller bekvämt och gigantiska tröjor och klänningar..  Inget för mig och min ekonomi känner jag, det skulle ju ändå bara bli liggandes när det är klart.
Men något som är kul att köpa är ju bebbe kläder, som kommer bli ännu roligare när man vet vad det är för en liten en. Även om vi har så pass mycket mini kläder hittade jag en body som jag var tvungen att köpa trots att ungen kommer växa ur den på en månad.

 

Party to night !

Kategori: Allmänt

Fredagsmys, börjar bli smått less på detta ständiga mysande, jag pluggar ju inte  och har nästan slutat att jobba helt så det blir mest mys varje kväll för mig. Varför blir man typ handikappad av att inte kunna gå ut? Förutom att mysa kan man ju typ bowla, gå på bio och fika.. Så påhittig är jag.
Helger är gjorda för att festa, mysa och göra roliga saker på. Men när man är handikappad som jag (bebbe på G) så försvinner ju alternativet festa, visst man kan gå ut utan att dricka men jag har kommit fram till att det inte alls är direkt kul.. Man känner sig som värsta torrbollen och ligger inte alls på samma nivå som resten av folket man träffar. Därför undviker jag hellst det.
Trött på bio för det går ändå inga bra filmer, less på bowling för det är inte så roligt när man gör det ofta..

Kan ingen hitta på något nöje för mig att göra på en fredagskväll ? Jag är gnällig och rastlös ! 

Snöregn

Kategori: Allmänt

Skönt att vara inne och mysa efter dagens snöoväder... Kan inte säga att jag har varit ute hela dagen men bara att vara ute några snabba svängar med Nalle och att gå till bilen har varit blött och hemskt !
Var på föräldrakurs idag, massa nya människor, det verkar som att det bara är vi som inte har varit nya dom senaste gångerna.. Sen känner man ju sig lagomt ung när alla som är där tyå är 77-84:or. Man känner sig väldigt liten och grön, trots att det är dom flestas första barn ...

Nu är det glass och premiären av Vampire diaries som gäller ! <3