Moa

illusion

28 Februari

Kategori: Allmänt

Nu när man står för två personers näringsintag bör man ju tänka på vad man äter, därför ska vi försöka veckoplanera vår matseldel.. Fast vi är rätt bra på att inte följa sådant men det gäller att försöka iaf. Brukar ofta bli att ingen är sugen på att äta det man hade bestämt sen slutar det med köttfärssås och pasta.. Har införskaffat en vegitarisk grund kokbok och sen är jag rätt så bra på att hitta nya recept på  http://www.matklubben.se/

Jag ska inte säga att jag har varit så onyttig dom senaste tre månaderna men nu ska vi starta ordentligt !

Lite mer kaninmat på bordet behövs också. Jag tycker att det är så tråkigt med isbergssallad och all annan sallad är så dyr, sen var hela skålen tråkig för hur kul är det att äte sallad på gurka, tomat och lök hela tiden ?

Mer variation behöver vi !

 

Min plan är att ha några punkter att gå efter när man planerar.

  • Fisk två ggr vecka
  • Minst en vegitarisk dag
  • Mer sallad
  • Få in både nöt, gris och kyckling varje vecka
  • Massa variation; soppor, grytor, wok, paj m.m.
  • Nyttigt men det ska smaka bra också !

 

 

Kände oss rätt så nyttiga igår då vi åt en het linssoppa till middag :}





26 Februari

Kategori: Allmänt

Tycker att jag börjar bli rätt så bra på både inbakade och utbakade flätor, fast bilden är inte rättvis mot denna inbakade rätt bra flätan som går runt hela huvet idag..

 

 

Hilma-(ci/li/lo/mi?) är ändå finast som alltid !

 

 

Pappa Jesper och farfar målar bil och vi ska snart ut i det fina vädret, lillan börjar bli trött av att betala räkningar och sitta vid datorn..

9 Februari

Kategori: Allmänt

Igår blev våran lilla Hilma 10 veckor + att hon vände sig från mage till rygg för första gången ! Våran stora tjej  ! :o

Tror dock att det kommer dröja innan hon ens vill vända från rygg till mage för att ligga på mage är inte direkt någonting hon tycker är kul att göra, det är alldeles för jobbigt att behöva lyfta på huvudet för att se någonting och att ligga med näsan ihoptryckt i pingupoolen är inte kul alls !

 

(4 Januari 5 veckor)