Moa

illusion

Måndag 27 Februari

Kategori: Allmänt

Puh, hemma från avd-mötet på jobbet. Att starta veckan med en 8-19.30 dag är inte illa, nu har man ju bara"korta" dagar kvar. Intressant är det att få en sådan inblick på dagis som man får när man jobbar där. Om jag hade fått välja så hade Hilmas blivande dagisavdelning varit som våran, endel verkar ha det så rörigt och dåligt uppstyrt men vi har det rätt så ordnat för att vara så många barn, tider och planering håller, alldrig någon som glömms bort. Visst är det tight ibland men det löser sig alltid. Otroligt duktiga är dom man jobbar med.

Söndag 26 Februari

Kategori: Allmänt

Åhh vad det är härligt med helg! Synd bara att den är så kort. Denna helg har vi varit friska och tagit oss ut på utflykt till Hamptjärnsstugan. Sol, snö, grillning och pulkåkning. Tog inga bilder i lördags så det blir från förra gången vi var där.






Onsdag 15 Februari

Kategori: Allmänt

YES! Då har skrutt kanske fått magsjuka nu efter febern förra veckan.. Stackarn, får se hur det ser ut imorgon om det är så eller inte... Hoppas inte, inget man själv vill ha heller. Har inte haft det på flera år och det är inget jag saknat.

Söndag 5 Februari

Kategori: Allmänt

Kallt har det varit! Kanske inte om man jämför med andra vintrar, men denna vinter har det ju bara varit ca -7.. Så -23 har varit kallt! Men rätt så härligt har det ju varit med några dagar kyla, är kanske den enda som tycker det men ändå. Att klä på sig ordentligt och gå på promenad är ju ur mysigt! Stackars hund bara som hoppar på tre ben ibland då han fryser om tassarna. Luften är frisk, allt glittrar och Hilma har det varmt och mysigt i vagnen och bara ser sig omkring och lyssnar. Fåglar som har börjat sjunga igen tycker hon ät himla intressant! För att sedan somna i vagnen. 

Nu har skrutt dragit på sig feber, undrar om det kan vara jag som dragit med mig femtesjukan hem eller om det var mitt halskli och småhosta hon fått, dock har ju jag varit feber fri..