Moa

illusion

+4

Kategori: Allmänt

Igår var vi bara tvungna att gå ut och leka en snabbis i snön innan Hilma skulle lägga sig, gud vad roligt det var tyckte hon.
Man måste ju passa på när det finns, för idag är det ju bara plask och isfläckar tyvärr. Jag vill ju ha minusgrader, inte fyra + och blötkallt.. Lyckades ta mig hela vägen till Umestan utan att dö eller ens halka omkull på cykeln, fast nära var det. Att ta cykeln idag var inte det bästa sättet att ta sig fram på då jag nästan dog, men att omplanera och ta bussen har jag inte tid med på morgonen.

Godis

Kategori: Allmänt

Har just ätit lunch, går in på toaletten efter en kille som inte spolade ordentligt... Nu vill jag bara spy.
Spola alltid ordentligt på offentliga toaletter där det är mycket folk om du gör nr 2, inte ok att lämna massa snusk så jag nästan spyr upp min lunch..

Stackars män

Kategori: Allmänt

En man i kanske 30års åldern råkar peta ner ett glas som stod på en micro i lunchrummet.
 
A: - Oj, vad hände?
Man 30: - Jag vet inte, det var inte jag..
A: - Vem ska plocka upp det där?
Man 30: - Kanske finns någon som kan städa, får fråga lärarna..
 
Sedan går dom ut ur lunchrummet och det ligger kvar glasbitar på golvet, helt handlingsförlamade och hoppas på att någon annan ska städa upp. Deras mamma kanske?
 
 Svårt det där när någonting flyger i golvet av sig självt.

Virrig?

Kategori: Allmänt

Jag är en mästare på att tappa bort saker. Viktiga saker lägger jag på "ett bra ställe", där jag kommer att komma ihåg vart de ligger sedan när jag verkligen behöver grejen/papperet är det spårlöst försvunnet och minnet av super stället är puts väck.. Vet inte hur många gånger jag har vänt uppochner på lägenheten för att hitta dessa saker som jag behöver, vissa är fortfarande borta. Senaste saken jag faktiskt hittade var min miniräknare jag fått av Jesper till mina tentor. Den försvann en dag när jag kände att jag inte kunde dra runt på den i handväskan, så jag plockar upp miniräknaren och lägger den i en korg där jag brukar ha Nalles borstar, kloklippare, koppel och hundgodis!? När jag kunde lagt den i en låda med lite mer liknande saker med pennor, linjaler och liknande saker. Den lådan var ju bara två meter längre bort...
Nu hade jag behov av min miniräknare och har letat efter den som en galning, för vem kommer ihåg att en miniräknare ligger på ett så smart ställe.. Hittar den inte... Igår letade jag efter mitt USB minne som jag har mitt CV på och av någon konstig anledning letade jag i Nalles korg och hittade miniräknaren iaf. Nu är det bara minnet kvar...   
 

JUL

Kategori: Allmänt

Åh nu börjar jag längta tills jul med advent, hemma mys, bak, ljus förhoppningsvis snö. Det är ju så mysigt hemma när man pysslar lite extra och jag älskar mina röda julgardiner från Indiska.
Att årets julkalender är Mysteriet på Greveholm II är ju inte heller så pjåkigt... Kanske blir bästa julkalendern på länge, älskar ju verkligen första har kanske sett den en miljon gånger..
 
 

Framtid?

Kategori: Allmänt

Här sitter jag på Umestan, fortfarande arbetslös och lätt less på att skriva CV och personliga brev, ingen som bara kan ge mig ett jobb sådär uppochner? Det hade varit himla skönt!
Föruton CV:n och PB:n sitter jag och fördriver tiden med att var tionde minut titta om det kommit in något nytt jobb på platsbanken... Yes, Präst 100% Det skall jag söka! Tänk vad bra alla som har ett jobb har det, eller dom som håller på att plugga till någonting kul.. Själv pluggar jag omtenta hemma och när jag har fått det godkänt (tidigast i typ februari) kommer en stor sten falla från mitt bröst och jobb och planer kommer lösa sig..Kanske inte just då men jag har mina planer som förstörts av det jag inte har hunnit med/orkat..
 
Höstrusk och surväder, jag vill ha kyla och klar luft. Jag vill inte få Jespers hosta som smyger runt i kroppen, har klarat mig flera veckor men nu från ingenting till en hostattack som fick mig att börja gråta och kunde inte andas. Pang!
 
JAG.VILL.INTE.BLI.SJUK!