Moa

illusion

Måndag 31 Oktober

Kategori: Allmänt

Trodde inte att jag skulle kunna sova normalt igen... Förstår inte att man får göra en film som Human centipede 2, det som gör det till den äckligaste filmen jag sett är den lilla störda mannen som filmen handlar om som inte säger ett enda ord under hela filmen. Jag brukar inte vara kännslig för skräckisar men ca två minuter in i Human centipede mådde jag dåligt och funderade på att skippa den.. Äckligt !











www.horror-movies.ca/

Lördag 29 Oktober

Kategori: Allmänt

Usch vad jag är trött!
Högskoleprovet idag, 8.10- 16.30 5 delprov x 55 minuter... Inte vad man är van att göra om dagarna... Gick bra, fast ibland hade man behövt några minuter extra, fem till lixom..
Igår hade jag packat klart allt som skulle med och skulle gå i säng vid elva så man skulle vara pigg och färsch för att orka upp vid sex och cykla till Draggen, men det tyckte inte lilla fröken Hilma.. När jag står med tandborsten i munnen vaknar hon och blev då inte trött förrän vid halv två.... Det går inte alltid som man har tängt sig, det är tur att skitungen är underbar! Full fart var det på henne, skulle visa mig vart lampan i fönstret var och i hallen. Sedan hörde hon katten och man kan ju inte hålla sig för skratt när hon blir tokglad åt allt hon ser och hör... Roligast är det förståss när hon hör att pappa är på G då låg hon och spanade och lyssnade för att veta precis vad han gjorde. Skulle han kanske komma in och busa med henne en stund istället för tråkiga mamma som tyckte det var sovdags?


Suddig bild med världens sötaste grin

Torsdag 13 Oktober

Kategori: Allmänt

Idag var det premiär för Hilma i Plupp poolen på badhuset.. Hoppa och plaska i vattnet, skitkul! Hade hela poolen för oss själva, skönt då det ändå var en så stor grej med allt vatten. Otroligt mysig var det, synda att vi inte lyckades ta så bra bilder, när jesper startade kameran var det slut batterier igen!  Less jag blir, blir att testa om det fungerar bättre med batterier som inte är Icas egna som är dom ända vi kan köpa på lill Ica.. Efter att man har tagit tre bilder tycker jag inte att det ska vara slut batterier, blir så himla dyrt...

Trött blir man av bad, skrutt somnade fort och sover som en sten (som jag brukar säga)..
Nu måste jag ta tag i pluggandet, dagens ämne är oxidation och reduktion

Moa <3 KEMI




Onsdag 12 Oktober

Kategori: Allmänt

Första körlektionen bokad, ihihih !
Lite nervös, men det ska nog gå bra, hoppas jag.

Söndag 9 Oktober

Kategori: Allmänt

Det funkar inte...Jag fattar inte.. Är det en 3 eller en 8??


Typiskt att det inte ska fungera nuuuu!! Skulle ta år att räkna uppgifterna i kemin med mobilminiräknaren. Att ge mig på huvudräkning med annat än plus och minus skulle ta minst 100.. Måste hitta en ny.

Tisdag 4 Oktober

Kategori: Allmänt

EEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEHEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHEEHEEEEEEEEEEEEEEHHEHEHEHE
EHEHEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHEEEEEEEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
HEHEHEHHEHEEEHEEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEEHHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHHEHE
EHEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHEEHEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHEHEHEHEHEHHE
BBBBBBBBBBLLLLLLLLLLLLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Såg att jag hade hört fel när jag pratade i telfonen med studievägledaren, det var ingen Fysik A omtenta nu i höst, det var bara FUCKING kemi A som går. Som jag också måste göra men jag ville ju att det skulle vara tvärtom, att fysiken skulle gå nu i höst och äckel kemin i vår............. För jag är så jävla otroligt värdelös på kemi, eller sist gav jag upp då vi hade två tentor på två dagar vilket jag inte pallade den störda hösten, jobbigaste hösten i mitt liv var det.... Sen hittade jag inte boken där den borde varit, i min ångestlåda, men tillslut hittade jag den i en tygkasse jag hade haft med mig dagen för ca två år sedan så jag skulle köra på äckel kemin... Hade bara kastat in väskan i ett skåp så jag slapp se boken mer då och där har den legat i två år....



ÅÅÅÅÅHHHHH vad jag bara vill elda upp BOKJÄVELN !!!!!!!!!!!!!

Måndag 3 Oktober

Kategori: Allmänt

Tack kära Bostaden för att ni har välsignat oss med nya vitvaror till hela lägenheten. Tack för att vi har fått en spis med osynliga plattor som fungerar, tack för att vi har fått ett fräscht kylskåp, tack för att vi nu mera rymmer mer mat i frysen än innan då vi bara hade plats för frost, tack för det nya torkskåpet som ska torka våra kläder utan avbrott så dom blir hängandes där fuktiga och börjar lukta dåligt. Vi vill tacka er för att vi kanske får lägre elkostnader i vinter nu med nya vitvaror som inte kommer från 70-talet och inte fungerar som dom ska.. Tack för att ni finns <3

Hehehe nä men det är ju skönt att äntligen ha fått grejer som fungerar ordentilgt.
Invigde ugnen med choclate chip cookies med vit choklad och tranbär, vilket jag kanske inte borde ha bakat... Dom är ju så goda men vi har inte tränat på TVÅ veckor nu så det är nästan dödsstraff på att äta sådant... Fast jag öppnade nyss min ångestlåda och har börjat plugga för min omtenta i fysik A, så dom är nog ändå lite förtjänta.

Dom försra kapitlen har gått fort men jag vet ju att jag kan det här så det ju lätt som en plätt !