Moa

illusion

Sober

Kategori: Allmänt

Bluh, jag trode att jag skulle bli förkyld.. Men det var väl inte riktigt vad jag är Har bajsont i hela huvudet och spydde på jobbet...Kul när man måste jobba 4 timmar till... Att åka buss till stan var en mardröm, kändes som att jag skulle spy ner hela bussen eller nått, det hade ju varit himmla trevligt!
Resten av kvällen har jag försökt att röra mig så lite som möjligt för att undvika huvudvärk och illamåendet, FUNNY !
Hihih

Lilljoniii

Kategori: Allmänt



Hur mycket Joni är inte denna ?

Bikini

Kategori: Allmänt

Turilas ja Jäärä Kotimaisiin

Kategori: Allmänt



Mitt nya favoritprogram <3

ohhh

Kategori: Allmänt

Jag verkligen älskar huvudvärk !

The Grinch

Kategori: Allmänt




Jag i ansiktsmask och Grinchen är skrämmande lika..

vatten, vatten, bara vanligt vatten

Kategori: Allmänt

Jag gillar sol och vår, men inte vår med regn. Jag kom just på varför jag inte gillar den här delen av våren..Den regniga och blöta våren ! Usch och bläää ! Ge mig sol nu.. Dagen var ju bra ända tills nu, det var ju typ 20 grader i solen men nu spöregnar det :o
Nu hoppar vi över våren och får lite stekhes sommar istället tycker jag :]hoppas att det ser bättre ut i Sthlm i helgen iaf ! Snälla !

Har planerat att gå på stan med Linnea idag, det verkade ju som en underbar dag men tydligen inte, kommer känna min som en blöt strumpa när jag kommer hem.. Eller som snigeln..

Lyckan är en dröm och lidandet verklighet

Kategori: Allmänt

Smått med träningsvärk och massa ont i knät.. Ska försöka träna imorgon men då får det bli något som är snällt med mitt knä, tep simma.. Tror inte att jag ska ge mig på gymet, det kan vara en dålig idé om jag inte vill bli runtkörd i en rullstol i Sthlm. Vilket skulle vara gansk tråkigt måste jag säga ;o Det är tydligt att jag själv måste röra på fläsket och boka en tid hos en sjukgymnast om jag vill kunna röra på mig i framtiden..
Fast det hade ju varit ganska kul med en såndära motorrullstol ! Hehe




Nu ska jag börja läsa Ljudet av ditt hjärta, jag vet jag är sämst som inte har läst den än men jag har inte läst så mycket den senaste tiden och så har jag haft Liza Marklunds En plats i solen som jag fick i julklapp som jag ville läsa ut först. Det gick trögt, brukar aldrig läsa sånna böcker, bara se filmerna.. Men den var ju faktiskt bra (:

God natt Kalle Fransson !

Vampyrer är bara fantasifigurer! Precis som älvor, tomtar och eskimåer!

Kategori: Allmänt

Idag har Moa varit micket duktig !
Tagit mig upp, inte missat bussen, pluggat och till och med varit och sprungit med Nalle.
Inte för att det gick så bra att springa, orkade det gjorde jag men mitt knä är ju så otroligt stört.. Jag undrar när jag ska få komma till sjukgymnasten.. Fast jag har säkert haft den tiden för mer en ett år sedan utan att få veta det, jag hatar verkligen dumma doktorn som tycker att jag kan leva med min smärta.. "Vi vet inte vad det är, kan du leva med det ? " så sa min doktor om mina fingrar och nu verkar det som att dom tycker att jag ska leva med alla problem min kropp har.. Dumma, dumma doktor.

städa städa varje fredag

Kategori: Allmänt

Holmis i helgen. Blev lite förvånad när jag fick veta att jag ska jobba denna helg också, då det var bestämt att jag ska jobba varannan eller var tredje. Men det gör inte så mycket, förutom att våra planer med Linnea och Imse inte blir av. Men vi får hoppas att snön blir kvar ett tag till, det känns inte som att all snö ska försvinna på två veckor just nu. Men vem vet ?

Hoppas på att dagens väder håller i sig så jag och Ella hinner komma ut i det soliga vädret ! (: Det hade varit otroligt skönt då det bara har varit blåsigt och kallt då jag varit på holmis i vinter..


Jag har blivit en städtant !
Jag brukar inte städa, absolut inte frivilligt... Men i veckan har jag dammtorkat, städat bokhyllan som var totalkaos och dammsugat..
Och nu innan jag ska ut har jag dammsugat en gång till !
Jag som brukar leva i smuts, som en liten gris.. Men nu för tiden går det bara inte :o



Mitt blivande jobb: Städtant!
Inte för att jag tror att jag någonsin
skulle städa efter andra, kanske
sopa smutsen under mattan..

Alicceee !

Kategori: Allmänt

Hej hå !

Kategori: Allmänt

Sovmorgon !
Otroligt skönt, tog mig nästan inte upp i morse då ögonen kliade och det var MYCKET varmare under täcket !
Det finns inte många bra egenskaper måndagar har, möjligtvis att vi bara har halvdag så det är ju faktiskt inte en jättejobbig dag..
Man jag är en lat människa som är trött på skola, då blir det lätt så.

Nu blir det att gå och lägga sig, har ändå inget vettigt att göra, sen kanske man slipper tröttheten imorgon.