Moa

illusion

SOS

Kategori: Allmänt

Hjälp jag börjar grina !

The botten is nådd

Kategori: Allmänt



Uppvaknandet. Ågren Aldrig mer. Akut vätske- och saltbrist. Ditt nervcentra är hyperkänsligt efter att ha varit nedsövt. Katten stampar och solljuset skär som en laser genom din ihopskrumpnade hjärna. Du genomlider en "nära döden upplevelse" som kallas baksmälla.


Underbar dag det har varit, jag har lyckats bli bakis för typ andra gången i mitt liv. Jag börjar bli gammal ! Haha nä usch vad dåligt jag har mått idag. Huvudvärk, min hjärna har försökt att spränga sig ut ur huvudet på mig. Men det var myysigt ! Att ta sig för att göra saker har varit en plåga.

Fix you

Kategori: Allmänt



Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


Vad heter du?: Moa

Ett ord på fyra bokstäver: Mint

Flicknamn: Magdalena

Pojknamn: Mietek

Yrke: Målare

Färg: 

Klädesplagg: Mössa

Mat: Magenta

Sak i badrummet: Makeup

Plats/stad: Mallorca

En orsak att vara sen: Matförgiftning

Något man skriker: Maaah 

Film: Micke & Molle

Något man dricker: Margaritas

Band: Mando Diao

Djur: Mört

Gatunamn: Mariehemsvägen

Bil: Mercedes

Sång: Moonlight shadow 

 Utmanar : JullanP Vivecat MalinMalin Amanda Moa

Damn Girl

Kategori: Allmänt

Jag lyckas med det igen !
Idag har min tele badat, jag råkade stoppa in den i tvättmaskinen när jag skulle tvätta min jacka :( Jag tror att mina telefoner gillar vatten. Det är min 4:e telefon som badar, eller ja blir dränkt. Men den lever än så länge men det lär inte förlängt livstiden på den.. Haha jag känner hoppet !


Great success !

Kategori: Allmänt

Jag är stolt över mig själv, jag han ner på stan och köpa snurre till Ickapicka + att jag han till skolan i tid och var på alla mina lektioner. Något som var mindre bra är min närvaro på dansträningen som ser väldigt dålig ut, jag hade inte varit där den vecka 6, det är riktigt skammligt !

Ebba: Men vah ? Vart har du varit hela mitt liv !? Du har varit helt borta...

Detta kan inte påverka mitt slutbetyg i dansträning så superbra :p

Fortfarande trött som jag vet inte vad, jag tror att jag ska ta ledigt en vecka och sova och se om jag får min energi tillbaka, annars måste jag allvarligt uppsöka  hjälp ! Jag menar det kan inte vara bra att behöva sova 11 timmar och trots det fortfarande vara trött när man vaknar och att man kan sov 11 timmar till direkt efter det !

Bara dårar rusar in

Kategori: Allmänt

Jag mår illa, jag vill inte ha prov. nu gnäller jag och är tragisk :(

Sång i buss på villovägar

Kategori: Allmänt

För två timmar sedan kom Jesper och väckte mig... Då hade jag redan börjat skolan för två timmar sedan, great success ! Sitter och pluggar matte nu och bara hoppas på att det kommer att gå bra på provet, håll tummarna !

shut up and sleep with me

Kategori: Allmänt

Jag håller på att dö av trötthet och mattedepp, jag kan inte komma på varför jag ville vara duktig sista året och plugga ännu mera matte, jag hade ju lika gärna kunnat plugga upp det senare eller något, matte D är lite väl ambitiöst av mig. Jag menar det är inte som att jag sliter för ett bra betyg i det och det ger mig i princip ingenting.
Och varför har dom kommit på saker som radianer ? Räcker det inte med grader lixom... Det är väl lika stor mening med det som att försöka få igenom ett gradsystem med en skala på 400grader istället för 360, det kan väl inte spela så stor roll när man ändå har vant sig med ett "ojämt" system... Jag tror att jag ska be katten äta upp min bok så jag slipper göra det.


Kom igen Lena

Kategori: Allmänt

Ledig idag ! Tjalallalalalaaa !

Hade bestämt mig för att vara produktiv idag, men jag vet inte hur bra jag har lyckats med det än så länge... Har iaf hunnit vara nere på stan och hjälpt lilla André att hitta en birthday present åt hans flicka. Och det lyckades vi iaf göra efter ett tag, men det är fan svårt att hitta presenter åt folk och det hjälper ju inte att jag typ har världens dåligaste fantasi. Men jag tror att hon kommer bli nöjd med det hon ska få, det hade jag iaf blivit ! :)
Nu är det bara produktivt pluggande kvar, jag som inte trode att jag hade så mycket, men nu har jag samlat alla papper med uppgifter och jag kan i princip bada i dom ;o Helt sinnessjukt, men jag får försöka koncentrera mig på matten, otroligt taggad på matteprov jag känner mig ! Naaaat

Men men snart klar med matte D....

W O W

Kategori: Allmänt

Jag vill på Way out west i sommar !

Någon annan !?! :D

The River

Kategori: Allmänt

Jag är förståndshandikappad och bortom all räddning. Det är ett faktum som jag måste inse och sluta dölja för mig själv !

Kanske inte hela sanningen men jag tror inte att jag fungerar riktigt som man ska fungera.. Men vem är normal lixom ?

Spring Awakening

Kategori: Allmänt

Lallalalalalala det är vår i luften ! Jag älskardet ! Jag har saknat solen, det brukar alltid vara mörkt när jag vaknar, men inte idag. Idag var det ljust ute och jag kunde se saker i mitt rum, annars brukar jag bara gå in i saker och kliva på saker. Men nu när det är ljusare ute är allt så mycket lättare, jag slipper få ont i fötterna på mornarna ! :D

Sitter här med en katt som luktar äckligt och pruttar i mitt ansikte, det är inte så mysigt kan jag lova, men jag är glad ändå för det är nästan vååååår :D Sen kommer sommaren !


Human

Kategori: Allmänt

Huh jag har haft en av dom jobbigaste dagarna i mit liv, iaf vad det gäller min ångest om framtiden, har varit på universitetet, försökt komma fram till vad man ska bli när man blir "stor" det är ju världens jävla fråga när man som jag inte vet vad man vill bli utan skulle kunna tänka sig det mästa bara man slapp plugga ihjäl sig.. Har som smått lust med att plugga nägonting trkniskt, men jag vill inte bli värsta supernörden, alla som vi pratat med idag var bara supernördar, men det är väl det man blir om man ens tänker tanken att plugga på universitetet, en kaffeberoende nudelätande plugghäst. det var vad jag trodde om studenter innan jag kom dit idag och dom fördommarna förstärktes och sen kunde man lägga på några fler.. Folk man träffade var sånna som hade matte som besta fritidssyssla och ägnar sina liv åt att lära sig alla decimaler i talet pi, hur kul liv har man då ? Och måste jag också bli en sån lixom ? Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill bli och det finns ju så sjukt många olika saker ;o Jag får huvudvärk bara av att tänka på det :( Jag vill inte bli stor ! Jag ska bli liten igen eller så ska jag bli en vampyr som Edward och gå i skolan i resten av mitt liv, då skulle det inte göra någonting om man inte är så bra eller nått.


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Kategori: Allmänt

Vakanda nyss, för andra gågngen idag. Jag älskar verkligen att sova, det är mitt stora kall i livet. Att sova, sova i sängen, sova på golvet, sova på stolar, sova ute, sova överallt och på alla sätt och vis ! Jag undrar om man kan sova uppochner, det skulle ju vara ganska coolt, men man skulle ju få så mycket blod i huvet :o
Jag har beslutsångest, ska jag diska eller plugga ?

Jag vill ut och gåå ! Det är ju asnice väder ute, men jag har ont i knät, jag kommer typ sluta som en pannkaka i trappen :(


Himmel blå himmel

Kategori: Allmänt

Ojj nu hann jag logga in på den andra bloggen i farten, detta kommer bli ett jobbigt projekt..

Imorgon är jag ledig, eller jag "ledig". Eftersom jag var sjuk typ hela förra veckan så han jag inte anmäla mig till den underbara friluftsdagen och idag var det tydligen försent att göra det. Men det är väl inte mitt problem lixom ? Så jag har ingenstans som jag kan ta vägen för att få närvaro imorgon. Det får bli effektivt pluggande som inte blev av idag, jag har massor av jobb med mig hem och det blir ju en helfestlig dag ! Någon annan som vil joina mig och mitt pluggande ? Någon som frivilligt vill vara med monsterkatterna ? Jag kan lämna dörren öppen så är det bara att komma och störa mig..

Jag har även kommit fram till att vi har ett stretching projekt på dansen och jag har typ inte stretchat på 2 veckor, jag är vig som ett jävla kylskåp och vad ska jag säga till min lärare lixom ? Att jag blivit mindre vig för att jag har stretchat så mycket ?  Eller att jag har varit så sjuk att jag inte kunnat värma upp mina muskler annat än med en varmduch för att Det går ju inte ;o Men jag får väl stretcha som ett psyk i en vecka eller något så kanske det ordnar sig..

För tillfället sitter jag och nöter Håkan <3 Han är ju för underbar ! Jag ska gifta mig med honom när jag blir stor !


Mox

Kategori: Allmänt

Okej nu har jag slutat skriva på min gamla blogg och kommer att börja skriva här istället, det kan ju hända att jag råkar skriva något på bin gamla bara för att jag är van men det är inte meningen :b