Moa

illusion

Tisdag 27 September

Kategori: Allmänt

Ville bara säga att jag har skavsår i näsan..

Måndag 26 September

Kategori: Allmänt

Glääkkk, kom hem från Holmön ikväll, sjuk som en struts.. i morse kände jag att någonting inte riktigt var super då jag var trött trots att vi gick i säng klockan tidigt (21.00!!) igårkväll och fick en hyffsad sömn.. sen pang kom superförkylningen och jag snörvlar, nyser, hostar, slemmar, låter allmänt förkyld och har andra världskriget i hjärnan! God jul ! 
Men det är ju en pukt på min höstlista så jag ska väl vara glad.

Men trots min tur hade vi mindre tur när vi kom till bilen i Norrfjärden, någon hade brytit bort bensinlocket och snott all bensin jag hade tankat alldeles själv förra veckan :( Jävligt moget tycker jag..




Tröttisar på färjan <3




Onsdag 21 September

Kategori: Allmänt

Tröööött! Blääh vad jag önskar att jag fick sova ordentlig, nu med en förkylning (tror jag) som ligger och lurar fram och tillbaka känner jag mig helt slut konstant. Värst är det på kvällarna då det bara sticker i hela kroppen och huvudvärken ligger och dunkar. På morgonen brukar jag ligga som en strandad säl på vardagsrumsgolvet samtidigt som man försöker underhålla Hilma, som tur är så är det den tiden på dagen som hon är bäst på att underhålla sig själv, fast jag busar så mycket jag orkar innan det är dags för frukost. Härligt är det med morgonbus och lättsamt.







Söndag 17 September

Kategori: Allmänt

Åhh idag har det varit en riktigt kall och härlig höstdag, jag älskar hösten. Luften är frisk och kylig, vissa dagar är varma och sköna, även om det kommer frost snart så är det så uppiggande att gå ut på morgonen och riktigt vakna till liv av kylan, det är som att allt står still en sådan morgon..  Träden är så vackra med alla färger, det är mysigt att behöva klä på sig lite mer, älskar tumvantar. Man får mysa utan någon speciell anledning med the, varm choklad, mackor och annat fika, bara krypa ner i soffan och mysa under en filt, att vara lite höstförkyld och bara ligga i sängen utan att behöva tänka på disk, tvätt, m.m. någon dag är både skönt och jobbigt. Promenader i höstluften, morgonpromenader och kvällspromenader i det småkyliga vädret får mig att rysa av att bara tänka på det, himla härligt! Man ser stjärnorna igen och det är som att man aldrig sett dom förut, för två veckor sedan var vi ute på Holmön och märkte att hela stjärnhimlen syntes då man bara sett någon enstaka tidigare. Det var verkligen en häftig kännsla att se alla små, små saker så otroligt långt borta och det finns ju inte an chans att man kan räkna dom..Wow liksom..  

Nu sitter jag nerkrupen i soffan med lite the med citron och honung, en värktablett i magen mot huvudet och känner att jag är klar för dagen, Skrutt som sover för tillfället, tvätten inslängd i garderoberna, nästa halvt laddad, golv sopade bord torkade, disk urplockad och insatt i diskmaskinen och lite handdiskat blev det också nu är det bara lite småstök jag inte orkar mig på idag 

Igår blev det utflykt till Kont med korv och en liten promenad.











Lördag 17 September

Kategori: Allmänt

Håret blev rött, med någon blond slinga av misstag, det är svårt att färga håret på sig själv..



Torsdag 8 September

Kategori: Allmänt

Bye bye blont?
Eller vågar jag?

Måndag 5 September

Kategori: Allmänt

Träning och brödbak har varit dagens göra.. Träningen går bara bra och det känns att man har börjat komma igång på riktigt, jag har till och med sprungit på löpbandet och känner inte av knät alls efter det, som uppvärmning har jag sprungit en kilometer och det får vara bra till att börja med.. Är supernöjd över att jag inte har haft ont i knät alls under träningen och det betyder ju att träningen har gett resultat, vågar mer och mer. Toppen ! Känns bra att man kan börja mer med konditionen då jag blivit slut av ingenting förut.
Sedan var det brödbaket med fel ingredienser, det blev ett lyckat resultat trots att jag inte vet hur det ska smaka eftersom jag inte gjort Annelundslimpa förut. Kanske lika bra!
Blir inget jobb imorgon heller, ska vara kulingvarning hela natten och dagen så pappa var snäll och tar mitt pass. Så får jag ta något av honom senare.

Söndag 4 September

Kategori: Allmänt

Oj oj vad det kan bli rörigt... Från början var planen att jag skulle jobba ett pass imorgon men jag hoppades på att Emma ville ta det på grund av våran lathet och hur bekvämt det är att vara i staden och inte sitta i stugan med en 120 säng på tre och alla skrymslen och vrår där det är massa otäcka ruskprickar som Hilma kan sätta i sig..Och det utan det heliga BREDBANDET ! 
Men det var ingen som ville ta passet och då började vi vela om vi skulle åka ut ikväll eller om vi skulle ta färjan klockan 06:00 imorgon bitti, vi satte oss i bilen och tog oss halvvägs då vi bestämde i blåsvädret som var och tanken på våran älskade säng för att jag skulle ta morgonfärjan och Jesper och Hilma skulle stanna hemma och träna på att vara ensamma en hel dag utan mamma.. Men vi fortsatte köra ner till Norrfjärden.. Batteriet till telefonen dog då jag pratade med Elise om passen som var tomma imorgon kväll och tisdag, sedan vände vi tillbaka till stan när vi varit och tittat på alla som kom med färjan och på vågorna.. Sedan när vi kom hem ringde jag upp Elise som hade bestämt med Margareta att M skulle stanna ett dygn till och att ag skulle ta tisdagspasset istället.. En himla tur att vi inte satte oss på båten och blev kvar ett extra dygn på ön utan planer.. Jag tror att mannen skulle ha blitt galen då..
Det slutade ju rätt så bra förutom att jag inte kunde vara hundvakt efter jobbet till mamma och pappas hundar då dom kommer hem från Hufvudstaden imorgon kväll, så det får lösa sig på annat sätt.

Det blir brödbak och mys istället detta dygn, har gjort gröt till en annorlunda Annelundslimpa då jag tänkte att jag hade kross hemma så jag hoppade över att köpa på ICA. Hade vetekross istället för kornkross man jag får hoppas att resultatet blir bra ändå..



Älsklingar <3

Hår

Kategori: Allmänt

Nu såhär när jag har fått en någorlunda hyffsad blond färg på håret har jag blivit sugen på att färga det rött igen !


Tycker att det är så fint med kopparrött, men jag tror att det är en för varm färg så jag skulle nog se ut som en gris i ansiktet med den röda.. Det blir nog samma färg jag brukar ha, kallt rött och superknalligt!

HAHA vacker bild..



Lördag 3 September

Kategori: Saker & ting

Trött är jag, som vanligt denna tid på dygnet... Jag är helt slut efter klockan åtta och en dålig flickvän att se på film med.. Förutom idag, jag lyckades se klart X-men First class utan att Jesper behövde skaka liv i mig och jag slapp neka att jag satt och sov och missat 2/3 av filmen för att sedan börja prata om obegripliga saker i ett tillstånd mellan sömn och vaken.. Jag gillar ju X-men så den var bra, lite saker man störde sig på som dom hade hittat på i denna film som man borde sett i de gamla filmerna, folk som kände varandra i denna film som inte alls känner varandra i dom gamla osv..
Gör lite nytta och stökar i lägenheten nu och upptäckte att jag hade köpt hem lösnaglar på ICA för 29 kr/kg.. Vackra och billiga men dåligt lim!

Fredag 2 September

Kategori: Allmänt

Fika på Café Station idag, vi skulle bara fika.. Sedan kom jag på att jag skulle köpa ett par tränings tights och efter det skulle jag bara snabbt in på H&M, det slutade med att jag torterade Jesper då det var nyöppning på H&M och massor av folk.. Men Hilma fick iaf välbehövda saker.



Giraffmössa, Tunna tumvantar, 2 bodies, krage, strumpor och byxor


Sova

Kategori: Allmänt

Älskar nya sängkläder, har beställt ett set då vi behöver matchande till sängen.. Kommer nog att passa bra till sovrummet. Så kan hela familjen spendera hösten i sovrummer och mysa.

Torsdagsmiddag

Kategori: Mat

Kul när man lagar mat som uppskattas, curryfiskgryta med potatis, morot och  broccoli slank ner i Hilmas lillmage utan protester. <3 

Hemma

Kategori: Allmänt

Hemma igen efter att ha spenderat ett par dagar med jopp och middag hos mamma och pappa på Holmön. Har varit ett par bra dagar, han gå igenom dagspasset med nya tjejen Sofi på jobbet och plockat lite svamp och blåbär.
Men att komma hem är så himla skönt, går ju inte att jämföra våran säng här hemma med den på Holmön, stor skillnad på 120 och 180... Gud vad jag ska sova i natt !