Moa

illusion

Fredag 30 Mars

Kategori: Allmänt

Naya vart ääär du!?
Kattskurk som försvann i onsdags, måste ha tagit svansen och sprungit ut genom dörren vid något tilfälle..
Nu har det gått två dygn sedan hon försvann, man börjar ju bli orolig... Jag som trodde att hon hade bra lokalsinne, fast hon har ju bara varit ute på Holmön förut. Det är lite skillnad på Böleäng med hus och bilar och Holmön med skog och skog..

Fredag 16 Mars

Kategori: Allmänt

Lordag 3 Mars

Kategori: Allmänt

Idag fick farmor och farfar vara barnvakt till Hilma då jag och Jesper tog oss till Agnäsbacken för att åka slalom, när vi kom fram ordnade vi liftkort och sedan skulle vi hyra utrustning.. Det fanns ett par pjexor i storlek 37 men nästa storlek var 45, så då erbjöd dom Jesper snowboard, men då han har ont i ryggen bestämde vi oss för att inte lära oss det idag och fick lämna tillbaka liftkorten och åka hem igen.  Kändes ju rätt så surt att ha bara köra fram och tillbaka i det fina vädret och inte fått ut något av det.. Men men, det blev att försöka springa lite när vi  kom hem. Men all snö på cykelbanorna och på slätten var ju borta, kvar var asfalt och is. Damn det kändes i knäna att det blev för hårt. Får hoppas att det kommer massor med snö endast på cykelbanorna eller att det töar supersnabbt så man kan springa ute snart. Nu får jag gräva fram cykeln ur snöhögen och börja springa inne istället tror jag... Är ju så träningssugen då det var tre månader sedan vi tränade på riktigt sist förutom mina tre springturer jag har hunnit med.

Sedan hann jag  dammsuga lägenheten utan Hilma i hälarna, vilket var väldigt skönt. Man få det gjort snabbare och ordentligare sedan behöver man inte vara orolig att skorven snubblar över slangen.


Sist vi var i Agnäsbacken 2010 med Imse och Lucas