Moa

illusion

Krakel Spektakel Kusin Vitamin

Kategori: Allmänt

Trycker i mig vitaminer och dricker extra C-vitamin, nu är jag äntligen nästan helt frisk!
Guuud så skönt att börja träna igen, känner mig som en jäsdeg.. Men Jag och Jesper ska prova att köra några crossfit pass tillsammans i veckan så det ska bli spännande. Vi har fått lite insperation och tyvärr finns det ju inte så mycket crossfit här uppe än. Känns som att det kan vara bra på sidan av gym och andra pass, ofta ligger dom fel tid på Träna. Sen blir det lättare att komma igång båda två igen om vi kan peppa varandra.
 

Jopp ?

Kategori: Allmänt

Hilma har varit hemma hela veckan pga hosta och snor. Därför var det rätt skönt att skicka iväg henne till dagis idag så hon fick leka lite och mamma fick ha lite städtid.. Sen fick jag sms om jobbintervju och hade intervju klockan fyra, fort gjort men hoppas att det gick bra.
 
Hoppas att dom inte tyckte att jag såg ut som ett skatbo i håret, eller det gör jag ju men jag hoppas att dom inte tänkte på det... Jag måste verkligen göra något åt håret, Jesper har sagt att han kan klippa mig med hårtrimmern men jag vill nog inte bli av med allt hår. Färgas måste det också göras, tror sist var typ i april och jag har varit för lat för att färga...Även om det är modernt med utväxt så är det inte vackert med urtvättad rödfärg och mörkblond knopp..

Myshelg

Kategori: Allmänt

Lördagen bjöd på öppethus på Röbäcks 4H
 
 
 
Lamm, grisar, kaniner, hästar och en katt. Hilma skulle absolut hitta katten, för katter ser hon ju så sällan... Rida ett varv fick hon också göra, super duktig var hon och ville absolut inte sluta och blev ledsen och sur när ridturen var slut.
Kvällen och natten spenderades hos farmor och farfar då vi hade lite vuxengrill här hemma. Idag hostar skrutten och mammans förkylning tog ny fart och halsen kliar och är dryg..

Cinnamon

Kategori: Allmänt

Tryckte nyss in massor av kanel i munnen, men det hade ju inte den effekten man har sett på youtube..Inte på mig iaf. Men skönt eller gott kan jag inte säga att det var...

För att vi inte hade något liv <3

Kategori: Allmänt

 
 
 

host, host

Kategori: Allmänt

Det var en dålig ideé att gå ut med för lite kläder när vi var ute... Nu 1,5 vecka senare är jag fortfarande förkyld, eller jag är ju frisk men det hänger kvar lite snuva och kli i halsen som jag inte vågar träna med. Jag vill träna nu! Känner hur mina små muskler tynar bort och konditionen man hade finns väl inte heller kvar snart. Åh vad jag hatar förkylningar.. Hoppas att jag inte har Jespers hostvirusinfektion vilandes någonstans i kroppen också, bli sjuk igen efter det här har jag ingen lust med alls.
Jag vill bara ha massor av träningsvärk och svettas av ett bra träningspass... Inte av att ligga och snörvla eller hosta upp lungorna...
 
Ikväll är det grillkväll på förskolan, får se om jag och Hilma går dit en sväng.. Lite tråkigt utan Jesper men vi har ju anmält oss och det skulle ju vara kul att träffa dom andra föräldrarna.