Moa

illusion

Tomten är far till alla barnen

Kategori: Allmänt

Här sitter jag igen, var tvungen att starta datorn bara för att göra ett avtryck av mina tankegångar.. Är superpigg, eller jätte trött, vad vet jag inte riktigt.
Men jag kom just fram till en världsviktig nyhet, gingerbread alltå menat pepparkakor betyder egentligen ingefärsbröd... Det känns bara super fult, varför vill man framkalla falska bilder i huvudet på folk om att man ska få äta ett bröd när man ska få kakor ? Är inte det lite dumt ?

=   ?  

Svettis !

Kategori: Allmänt

Helgen slut igen !
Har spenderat helgen på Holmön med mina virriga tanter på jobbet.. Det kanverkligen vara roande fast ganska jobbigt i längden, då hela dagen i princip går ut på att vara barnvakt åt alla. Men misigt :)

Och när tat det slut på snö egentligen ? Man kan ju säkert drunkna utanför dörren..
Den globala uppvärmningen verkar gå åt fel håll då miljön kom på att den var tvungen att klämma in en istid innan den kunde tillåta att det blir öken i hela världen.. Eller hav, usch vad det kommer att regna när det blir varmt. Och inte kommer det bli vinter OS heller, det får bli vattenslalom och undervattenshockey..
Nu ska jag sluta skriva konstigheter och avsluta helgen med Wallander Afrikanen istället.



Agamemnon har inte lika mycket hjärna som öronvax

Kategori: Allmänt

Helg !
Otroligt skönt trots att jag ska jobba i princip hela helgen, utom imorgon då jag ska sova hela dagen !

Dugga idag, sen tog jag mig ner till stan och lyckades hitta någonting på bokrean trots att det var galet mycket folk som slogs om böckerna. Jag är micket nöjd över mitt kap.



58:- Som hittat, har aldrig läst dom förut så det ska bli spännande..

Resten av dagen har spenderats med städning och organisering av min garderob, vilken inte ser så mycket bätter ut men man vet iaf vart man ska leta efter saker och ting där nu.
Nu ska jag hoppa in i duschen ! Misigt ! 

Metal Yo ?

Kategori: Allmänt















Gabriellas sång - Helen Sjöholm

Kategori: Allmänt

Ont !
Min kropp gör ont, det känns som att jag är hundra år gammal med reumatism, problem med ryggen och frökylning. Försov mig och missade första lektionen. Råkade stänga av alarmet och råkade blunda trotts att jag var redo att gå upp; men det gick som det gick, jag somnade och vaknada strax innan Jesper kom hem på lunch :]
Fast jag tror inte att jag hade pallat första lektionen med huvudvärken jag haft idag, höllpå att sprängas när jag vaknade. Det är himmla otrevligt..
Nu ska jag vara duktig och städa och försöka plugga lite ! Wiiih !

Shutter island

Kategori: Allmänt

Sjuk film ! Nästan så man blev lite sinnessjuk.









Creepy, så sant som att mitt namn är Dolores (:

God natt Kalle Fransson!

Ett sällsynt exemplar

Kategori: Allmänt

Lång dag..
Trots att jag var ledig från skolan som alla andra fredagar så tvingade jag mig upp för att vara sällskap till Jesper för att han hade jobb i Skellefteå. Jag har spenderat dagen sittandes i en bil och tro det eller ej så blir man helt slut av en sådan dag.. Punktering och en vistelse på Rönnskärsverken.. Mina fysiklärare skulle hurrat av lycka då dom tycker att sådana platser är dom mest spännande som finns här i världen.. Broschyren sa att man skulle hålla sig borta från truckarna med 1200 graders metall. Jag hade ville ha lite action men inte kom det någon truck med sånt, det var bara massa gula traktorer som skottade snö.. Stor besvikelse !

Ikväll blir det inte heller så mycket action, bara mys hemma, jag kommer nog att somna om en kvart..

Goodbye

Kategori: Allmänt

Jag har äntligen hittat min nya idol !
Hon måste ju vara störst, bäst och vackrast. Tur att hon delar med sig av sin talang på youtube ! <3

 

my life be like

Kategori: Allmänt

Tröööt !
Jag lever förtfarande, krockade inte med ett enda träd !  Fast mina benär rätt trötta, dom känns som två döda maskar. ingen afterski ikväll, vi kör på chill istället för att somna i en snödriva !







Oooh jag gillar alla fina minnen jag och CAtten har från denna backe !
Det var nog en dålig idé att försöka åka snowboard, det gick ju långt från bra. Pappa bryter arsmen i barnbacken efter 40 min, vi trillar hela tiden och blir gula och blåa, catten står och skriker på liftkillen "MEN KÖR UPP MIG MED SKOTERN DET GÅR INTE ATT ÅKA LIFT!!!" och jag fasnar i liften och hänger där ett tag. Att gå upp för backen i snowboard skor är inte lätt !

Back !

Kategori: Allmänt

Grattis till mig, har haft en ny  telefon i över en månad, men har jag använt den ? Nä för den är på lagning för andra (första) gången hoppas denna inte heller går att laga så jag någon gång får en vettig telefon som fungerar. Blir bara less på att vara tvungen att antingen ha en trasig sony ericsson eller en nokia, jag hatar nokia, man fattar ju inte hur dom fungerar..

Morgondagen ska jag, Jesper och Imse spendera i skidbacken ! Jag kommer att ta livet av mig själv, kommer köra in i ett träd eller hänga mig i liften det första jag gör. Tur att jag inte är den ända som är ovan, Imse har typ haft på sig ett par skidor en gång i sitt liv vad han tror, så jag fär hoppas på att han dör före mig(A)

Det luktar verkligen dåligt i våran lägenhet, det luktar bajs för det mesta. Lukten försvinner inte förrän på eftermiddagen, men då kommer Jesper hem igen och tömmer alla sina gaser. Frågan är ju varför han inte gör det hos sina kunder som han hatar istället för att jag ska behöva andas in allt..  Det känns som att jag ändå får min årsförbrukning av gaser då man är med Catten i en kvart.