Moa

illusion

Fredag 18 November

Kategori: Hilmerson

Efter att ha sovit en kvart i sängen och något mellanting fram tills nu på mamma har Hilma bestämt sig för att det är lekdags igen.. Förstår mig inte riktigt på hennes sovrutin för tilfället. Men hon är ju så otroligt söt när hon lever rövare denna tid på dygnet, en helt annorlunda energi än övriga timmar. Övertrött men busar som en galning.
Sedan övar hon på att gå, igår var det tre mini steg idag tog hon sig en meter vaggandes som en pingvin. Så söt !


Torsdag, 10 November

Kategori: Allmänt

Grattis till mig på min stora dag ! Ålder 21.
Fram med rynkkrämen och sluta äta skräp!
Nää kanske inte riktigt än, men lite onödigt att bli äldre än 20 känns det ju som att det är..
Började dagen med lite egentid som jag utnyttjade till att baka, hallonmouss tårta med choklad och kokosbotten och choclate chip cookies. Sedan kom far och alla systrar utom King yo för att fika och leka med oss.Sedan blev det middag med en hel gris och mer tårta! Med svärmor och far.
Bra dag, mätt mage! 
Tror att jag håller på att sprängas, men ändå har jag lyckats trycka i meg några dumle bara för att.. Har tep sju kilo godis som jag fått i present..


Mogen tjej 21 ligger på golvet i matkoma och poserar med en dumle i munnen

Lördag 5 November

Kategori: Allmänt

Hei hei !

Här sitter jag och har det bra, med APöl och choklaaad ! För det tycker jag att jag förtjänar!
Har turbostädat lägenheten idag, lagat mat till mannen och värmt kyckling till Hilma mums! Tyckte hon iallafall.
Har skaffat mig huvudvärk och inte har vi en enda ippe i huset... Bara rumpalvedon men det är nog inte starkt nog, måste nog trycka i mig alla för att det skulle hjälpa.

Sitter och lägger in lite bilder på dotan och gör lite plats på kameran så jag får plats med lite mer bildeer, mest på Hilma men några egobilder på mig själv, fula, coola, bilder då jag har böldpest och sånna jag har tagit när jag gjort mig fiin som nu.. Har sminkat mig lite för det tyckte jag var roligare än att plugga, städa lite mer eller glo på skräp på tv som jag redan sett. 

Vi har fått en fåtölj av svärmor och svärfar, eller bara för mig, det er ju Jespers mamma och pappa ! Den har just idag blevat min nya favvo datanördsplats, sitter och försöker gunga bort min huvudvärk samtidigt som jag skriver detta seriösa inlägg !

Har lite överskottsenergi beror nog på all Elephant man till städningen idag hihihih! Nu ska jag slutas skriva obegripligheter och nörda med någonting annat.


Åhh jag har ingen nääsa ! Min högsta dröm har slagit in !


Helt happycrazy är lillskit <3


Favvoboken som hon lärt sig att bläddra i, tyvärr har den knasiga sider som man viker upp en gång till som snart är bortrivna..