Moa

illusion

Det är en sak att bli frestad, men en helt annan att falla för den

Kategori: Allmänt

Sol och varmt ute, jättegrisigt inne...
Har redan suttit ute i solen ett bra tag så snart lär jag se ut som en tomat, men det är ju så skööönt ! Men nu ska jag försöka få någon slags ordning inne och få bort allt äckligt grus Nalle har släpat in efter varje gång han har varit ute dom senaste dagarna. Det är sjukt äckligt så jag springer runt i klackeskor för att slippa få grus i strumporna vilket är nått av det mest obehagliga jag vet ! 
Tur att jag tog mig upp ganska tidigt så man han med både sol och tråkig städning.. För klockan 17.30 ska vi på handledarkursen och sitta där i tre timmar så jag äntligen får köra med någon som har tid att köra med mig.. Men jag ser verkligen inte fram emot att sitta 3.5 timmar och lyssna på saker som är tråkiga och självklara för andra gången i mitt liv.. Slöseri av tid måste jag säga, eller nått. Men det tar ju iaf mig närmare körkortet iaf !

Men nu blir det städning :(

Snart sommar !

Kategori: Allmänt

Mmmm vad skönt det har varit med lite sol idag ! Äntligen !
Har till och med bränt mig lite, nu är det snart sommar :D

Nu blir det att avsluta helgen med Wallander <3

Från Pajala till Haparanda

Kategori: Allmänt

Min far är dålig på att komma med svar.. Han sa att han kanske skulle till Pajalalandet i veckan, men han verkar inte ha bestämt sig än...Jag har ju så mycket att göra när jag inte jobbar så det skulle vara skönt att ta sig dit och ja kanske rensa en snöig blomrabbat eller nått..
Men jag ska inte klaga, jag är ju lika dan, en stund för mig kan faktiskt vara flera dagar :p