Moa

illusion

Måndag 22 Augusti

Kategori: Allmänt

Wohoo i år kom jag ihåg att anmäla mig till högskoleprovet !
Kan ju vara vettigt att ha gjort, men taggad är jag inte..

Imorgon är det någon slags intro grej för dom som vill bli personlig assistent, börjar vid ett så jag måste försöka få reda på hur lång den är då vi ska ut till ön imorgon igen... Jobba, plocka blåbär och annat man kan göra. Kanske försöka hitta svamp, sist vi letade svamp hittade vi en massa hallon istället och det slutade med att vi var tvugna att gå dit två gånger till för att plocka. Vi fick hallon feber och såg bara rött vart vi än tittade.



Söndag 21 Augusti

Kategori: Allmänt

Träning... Dags att börja träna igen känner jag, även om jag har varit rätt så sålig på att träna knäna i somma känner jag att jag bör börja med lite motion, cykla mer och sedan ska vi försöka gymma lite. Överkropp och trappmaskiner fungerar ju bra och jag behöver bli starkare. Får ju inte tappa mina muskler jag fått av att bära lillan nu när det blir mindre och mindre då det är full fart på golvet för henne.

Planen är att vi ska provträna på Tenton Haga imorgon och komma igång tilsammans jag och Jesper, sedan får jag se om jag fortsätter träna på Träna på Teg och kör lite mera pass då jag inte bara vill pumpa som Jesper... Älskar ju svettiga pass i alla former !

Fredag 12 Augusti

Kategori: Allmänt

Russels matte är rädd att hennes Jack Russel Terrier är gay, han juckar mot hanhundar, bryr sig inte om tikar och väljer den rosa bollen istället för den blå.... HAhahahahaha jag döör vad ful människa det var på Animal madhouse, mitt nya favoritprogram. Fattar inte hur man kan tro att hundar kopplar färgen rosa till homosexualitet.. Lite tragiskt att hon var så orolig för att hunden var gay.. Tänk om han hade varit det, vad hade hon gjort då? Tagit bort han?
Och hur dålig fantasi får man ha när man döper sin Jack Russel till Russel? Som att döpa sin hund till Fido eller nått....
Det var någon som matade sin fågel med pommes frites också, alvarligt jag tror att det var något slag av humorprogram...

Söndag 7 Augusti

Kategori: Allmänt

Är tillbaka i staden efter att ha spenderat ca 8 veckor på Holmön.. Skönt att komma hem igen till den egna lägenheten. Nu blir det mindre Holmön och mer stad, jobbar fortfarande tre dagar i veckan på servicehuset men ska försöka hitta något i staden som är lite närmare när man inte har körkort..

Skrutt har fått massor av tänder i sommar och bara igår började hon åla runt på golvet. Läskigt vad tiden går fort !