Moa

illusion

Påskdagen 24 April

Kategori: Allmänt









Spenderat dagen på Holmön med massor av sol och värme. Fått ännu ett påskägg och grötiga knän. 
Nu har äntligen Saga och Mira fått hålla i Hilma som dom har längtat efter då hon faktiskt har varit vaken och glad idag när dom fick träffa henne vilket hon inte varit förut.
Tove fick framföra en av deras frågor till oss;om Hilma kunde hoppa studsmatta. Dock hade Mira funderat ut att hon nog måste kunna gå först. Livet är jobbigt när man ville ha ett nytt syskom men bara blev mostrar och får träffa ungen så sällan, sen att hon inte är tillräckligt stor för att leka verkar dom tycka är lite tråkigt... Man kan ju bara hålla i henne och pilla på henne, bitas kan hon men inte mycket mer än det...Tråkigt syskonbarn..
Fast dom såg rätt så nöjda ut när dom fick hålla henne och att hon log mot dom var nog ett tecken på att hon faktiskt växer och att dom snart kan leka mycket bättre med varandra.

Nalle har fått en ny kompis som han efter en två timmars promenad runt på ön accepterat, då han kom på att dom faktiskt leker samma lekar vilket faktiskt gör det hela rätt så kul. Dragkamp, jaga varandra, rulla i snö, brottas m.m.
Under promenaden han vi förbi Jespers stuga och såg så att båten stod kvar och det gjorde den.

Nu är vi trötta och slut av en dag på ön. Att komma hem var otroligt skönt, att få vila sig lite från all sol som säkert har gett mig färgen röd. Vila knäna och resten av kroppen efter en heldag på ön.
Snodde hem ett par stickor och ett garn nystan från mamma och ska försöka mig på att sticka lite !

Kommentarer


Kommentera inlägget här: