Moa

illusion

Söndag 8 April

Kategori: Allmänt

Nu är vi slut efter en dag som på något sätt blev ett dygn på Holmön.

Lördag morgon börjar med att vi missar färjan, så jag ringer pappa som var med båten på samma sida som vi så vi tog en sväng förbi Coop på Ersboda och köpte en mini flytväst till skrutt. Även om det var den minsta flytväst jag har sätt så var den rätt så stor på Hilma. Första gången i livet för lillan att åka riktig motorbåt som skumpar lite mer än färja... Men det var då inga problem alls, hon såg inte alls brydd ut...

Firande av mina småsyskon som fylde åtta, ingen present fick dom men skrutts farmor var snäll och bidrog med en chokladkaka till dom.. Så det blir att skaffa fram presenter åt dom nästa vecka.

Tanken var sedan ta båten tillbaka till fastlandet men så blev det inte, vi bestämde oss för att stanna över natten och sova i Jespers stuga och tillbringa natten med Eva och Johan. Kvällen bjöd på grillning, en svänt hem till mig igen och sedan Alias.

 

Något svårt att somna för skruttan, men det gick till slut. Natten var bra fast vi var uppe mellan fyra och sex, mamma leker halv sovande med skrutt och bara myser. Sen fick vi sova lite mer. Upp vid Nio och packa sig hem...

Blää nu är vi trötta och nästa helg blir det chill helg i staden, som småbarnsförälder blir en liten resa väldigt stor..

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: